JS Carline

Undervognsbehandling


Hvad er rustbeskyttelse?


Med en rustbeskyttelse fra Mercasol er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt - også på de steder du ikke selv kan se.

Vi leverer altid en grundig og certificeret rustbeskyttelse af bilens inderskærme, undervogn og hulrum.

Mercasol har en klar holdning til miljøet, og de arbejder hver dag på at beskytte det. Derfor er maksimal rustbeskyttelse hos et Mercasol-center lig med minimal miljøbelastning. De har blandt andet udviklet drypfri rustbeskyttelse, der mindsker miljøbelastningen markant, og Mercasol produkter, afdækningssæbe og motorrens er biologisk nedbrydelige. Derudover overholder de naturligvis myndighedernes miljøkrav til både produkter og procedurer.

Ved indlevering af bilen, ville det hjælpe os meget at bagagerummet er forholdsvis tømt.

Se pris på din bil ved at vælge bil og behandlingstype ved vores onlinebooking.

Hvilken beskyttelse skal jeg vælge?


Genbehandling er til biler der har fået en 2-lags der højest er 2 år gammel. Ved en genbehandling går vi den gamle behandling igennem og så for bilen et nyt slidlag på undervognen.

Komplet 2-lags behandling er til nye biler eller biler hvor det er mere end 2 år siden den sidst er behandlet. Ved en komplet 2-lags behandling adskiller vi bilen og sender dokumentation på dette, herefter afrenses bilen og vi sprøjter en film på lakken som rustbeskyttelsen ikke kan hæfte på og herefter laver vi selve behandlingen.

Hulrumsbehandling bruges til at behandle en bil hvor det ikke findes nødvendigt at give bilen et nyt slidlag.

Special behandling vælger du til en veteranbil eller hvis det er til materiel, f.eks en traktor.

Sådan gør vi
HUSK VI ER ALTID KLAR TIL AT LAVE ET GODT TILBUD RING ELLER SKRIV TIL OS SÅ SKAL VI NOK HJÆLPE MED EN GOD PRIS OG ET GOD RESULTAT.


Vælg bil, se pris, bestil tid