fbpx

TID TIL AT SKIFTE HJUL?

Dækcenter

Hos JS-Carline tilbyder vi de bedste reparationer og behandlinger af din bil. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af priser i vores dækcenter, og mangler du derfor et sted at opbevare dine dæk eller at få behandling af dine dæk? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos os ligger dine hjul trygt og tørt på vores dækhotel. Vi tilbyder sæsonskifte inkl. opbevaring til fast lav pris, som kan ses længere nede. Vores priser varierer efter dækstørrelse og bil, men kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Med masser erfaring og professionelt udstyr ordner vi din bil, således du trygt kan køre uden bekymringer.

 

Book din tid til hjulskifte i vores dækcenter

Finder du ikke en tid i kalenderen, der passer dig, så kontakt vores dækansvarlige:

Ølstykke: Karsten: 21250653 eller karsten@jscarline.dk

Hillerød: 53690653 eller hilleroed@jscarline.dk

Pris på hjulskift inkl. dækopbevaring: 399,

Hos os ligger dine hjul trygt og tørt på vores dækhotel. Vi tilbyder sæsonskifte inkl. opbevaring til fast lav pris som kan ses længere nede.
Hos os ligger dine hjul trygt og tørt på vores dækhotel. Vi tilbyder sæsonskifte inkl. opbevaring til fast lav pris som kan ses længere nede.

Priser i dækcenteret

Hjulskift inkl opbevaring pr. sæson


Personvogn

399 kr

Varevogn og 4×4

449 kr


Kontrol af dæktryk er inkl. i hjulskiftet. Afbalancering og andet ekstra arbejde er tillægsydelser. Ikke betalte opbevarede hjul opbevares i 3 sæsoner (1½ år), herefter vil de blive kasseret.

Montering af medbragte løse dæk til personvogn inkl. afbalancering


13″ – 14″

200 kr

15″ – 16

250 kr

17″ – 18″

300 kr

19″

350 kr

20″ – 30″

Ring for pris

Run flat

Ring for pris


Priser er pr. dæk

Drive-in afbalancering


Stålfælge Personvogn

75 kr

Alufælge Personvogn

75 kr

Stålfælge Varevogn

100 kr

Alufælge Varevogn

100 kr


Priser er pr. fælg

Afbalancering i forbindelse med hjulskift


Stålfælge Personvogn

50 kr

Alufælge Personvogn

75 kr

Stålfælge Varevogn

70 kr

Alufælge Varevogn

90 kr


Priser er pr. fælg

Lapning


Alle typer

300 kr

Ventiler


Nulstilling af dæktryksovervågning
TPMS i forbindelse med hjulskift

75 kr

Drive in nulstilling af dæktryksovervågning

200 kr

Det siger kunderne om os

Vi hjælper dig med at finde de bedste dæk i vores dækcenter

Et dæk er et teknologisk vidunder, som konstant udvikles til at yde endnu bedre vejgreb under almindelige og ekstreme forhold samtidig med, at det sikrer bedre økonomi og klima. Det er ikke altid let at vælge de rigtige dæk til sin bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er eksempelvis stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og pendle på motorvejen, og så er der stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk. I vores dækcenter hjælper vi dig til at finde de bedste dæk, og vi sørger også for at montere og endda opbevare dem, du ikke bruger. Med dæk fra vores dækcenter er du garanteret den højeste kvalitet og sikreste montering.

 

Et pålideligt dækcenter i Hillerød

JS-Carline er et autoværksted og dækcenter i Ølstykke og Hillerød, der åbnede i 2009. Her rådes over alt det nyeste udstyr, således alle opgaver kan udføres på professionel vis. Vi yder altid den bedst mulige service i vores dækcenter med vores udstyr i højeste kvalitet samt mange års erfaring. Vi kan lave alle bilmærker og lave alt lige fra et lille service til montering af avanceret ekstra udstyr. Der er altså ikke noget på din bil, som vi ikke kan klare, og du kan med fordel give os et besøg, hvis du ønsker at få tilset din bil. Kom forbi vores dækcenter og få tjekket dine dæk.

 

Stort udvalg på behandlinger i vores dækcenter Hillerød

Hos JS-Carline er der garanti for, at du finder lige præcis den behandling eller service, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt vores tilbud i dækcenter, som byder på dækskift inkl. opbevaring, montering af medbragte dæk, afbalancering, lapning, dækskifte og meget mere. Vi kan klare det hele i vores dækcenter, og du kan roligt stole på, at vi giver dig den bedste sikkerhed til din bil. Det er nemlig ikke ufarligt at køre bil, og noget af det, der er vigtigst at have styr på i en bil, er dækkene. Disse er nemlig den eneste kontaktflade med vejen. Hvert dæks kontaktflade med vejen er på størrelse med et postkort, og derfor bør du aldrig undervurdere vigtigheden af gode dæk. Gode dæk er frem for alt en garanti for sikker og komfortabel kørsel. Dårlige dæk reducerer bilens ydeevne samt øger bremselængden og udskridningsrisikoen. Desuden øger for lavt dæktryk og slidte dæk brændstofforbruget og CO2-udledningen. Der er altså mange fordele ved at have styr på dine dæk, og du bør derfor tjekke dine dæk, eller besøge vores professionelle dækcenter.

 

Effektiv service

Udover vores ønske om at tilbyde de bedste reparationer og behandlinger til din bil har vi hos JS-Carline også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger og åbningstider finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du bl.a. læse om, hvad vi kan tilbyde og til hvilken pris. Har du fundet noget, der opfylder dine ønsker og behov, er information inden for rækkevidde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller ønsker yderligere information.