fbpx

Om os

JS Carline er et frit autoværksted med stort kendskab til de forskellige bilmærker. Forretningen åbnede i marts 2009 og vores hovedafdeling i Ølstykke råder i dag over både:

  • Værksted
  • Klargøring
  • Salgsafdeling
  • Dækcenter.

I marts 2020 åbnede vi ny afdeling i hillerød hvor vi hertil har tilknyttet værksted og dækcenter.

Opgaver

Hos os laver vi alle opgaver. Der er ingen opgaver der hverken er for store, små, svære, nemme eller hvad det måtte være. Hos os laver vi det hele:

● Forsikringsskader● Montering af avanceret ekstraudstyr
● Undervognsbehandlinger● Malerarbejde
● Bilreparationer● Leasing
● Fabriks serviceaftaler● Dæk og fælge

 … you name it. Er det en gren af autobranchen, så er det helt sikkert noget vi kan hjælpe med!

Kundeservice

Kundeservice er vores mantra! Ganske enkelt. Som forbruger er vores biler som udgangspunkt det vi bruger 2. flest penge på udover vores hus og det er derfor vigtigt at vi har et værksted vi kan stole på. Det går vi op i hos os. Det er utrolig vigtigt for os at vores kunder er trygge og altid har lyst til at komme igen. Vi vil gå langt for at sikre os at du altid har en god oplevelse hos os samtidig med vi leverer et kvalitets arbejde til tiden.

Som 2. største udgiftspost i husstanden er det selvfølgelig vigtigt at prisen også er den rigtige. Vi bestræber os også altid på at finde den rigtige pris til jer kunder og det gør vi ved
at have tæt kontakt med vores leverandører. På den måde sikrer vi at vi altid kan give jer det bedste tilbud hvad enten opgaven bør være.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos JS Carline

Det siger kunderne