fbpx

Rustbeskyttelse


Hos JS-Carline tilbyder vi reparationer og behandlinger af din bil. Her på siden finder du vores tilbud på den bedste rustbeskyttelse, og ønsker du derfor at beskytte din bil mod rust? Så er du kommet til det helt rette sted. Med rustbeskyttelse af bil fra Mercasol er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også de steder du ikke selv kan se, og du har mulighed for at forlænge din bils levetid.

Mercasol rustbeskyttelse er en behandling i topklasse med de bedste produkter, hvor der samtidig er fokus på miljøet, og derfor kan du med god samvittighed for lavet rustbeskyttelse her.

 

Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Komplet 2-lags behandling er til nye biler eller biler hvor det er mere end 2 år siden den sidst er behandlet. Ved en komplet 2-lags behandling adskiller vi bilen og sender dokumentation på dette, herefter afrenses bilen og vi sprøjter en film på lakken som rustbeskyttelsen ikke kan hæfte på og herefter laver vi selve behandlingen.

Genbehandling er til biler der har fået en 2-lags der højest er 2 år gammel. Ved en genbehandling går vi den gamle behandling igennem og så for bilen et nyt slidlag på undervognen.

Se pris på din bil ved at vælge bil og behandlingstype ved vores onlinebooking.

Ved indlevering af bilen, ville det hjælpe os meget at bagagerummet er forholdsvis tømt.

Er din bil ikke på så ring for tilbud.

Beskyt din bil med rustbeskyttelse

Det danske vejr med fugt og skiftende temperaturer giver desværre gode levebetingelser for rust. Selv nye biler kan risikere at få forkortet levetiden med flere år, hvis ikke de beskyttes ordentligt mod rust. Som hovedregel bør alle biler få en undervognsbehandling cirka hvert andet år, da mange biler ikke er produceret til det danske klima, og derfor nemt danner rust. En løbende rustbeskyttelse vil være med til at forlænge bilens levetid. Rustbeskyttelse er også en fordel, hvis du på et senere tidspunkt gerne vil sælge bilen videre. En rustbehandlet bil giver mere glæde i hverdagen, den holder værdien i længere tid og er nemmere at sælge senere til en god pris. Derfor skal du se på rustbeskyttelse som en investering, der betaler sig i det lange løb. Der er altså mange fordele ved at give din bil rustbeskyttelse, og derfor kan du med fordel tage et smut forbi os. Vi leverer altid en grundig og certificeret rustbeskyttelse af bilens inderskærme, undervogn og hulrum.

Mercasol har fokus på miljøet

Mercasol rustbeskyttelse er baseret på 60 års erfaring i udvikling af produkter samt behandlingsmetoder og er blandt de ældste i branchen. Mercasol har en klar holdning til miljøet, og de arbejder hver dag på at beskytte det. Derfor er maksimal rustbeskyttelse hos et Mercasol-center lig med minimal miljøbelastning. De har blandt andet udviklet drypfri rustbeskyttelse, der mindsker miljøbelastningen markant, og Mercasol produkter, afdækningssæbe og motorrens er biologisk nedbrydelige. Derudover overholder de naturligvis myndighedernes miljøkrav til både produkter og procedurer.

Vælg den helt perfekte type rustbeskyttelse bil

Hos Mercasol er der garanti for, at du finder lige præcis den type rustbeskyttelse, som din bil har brug for. Her finder du både en komplet 2-lags behandling, som er til nye biler eller biler, hvor det er mere end to år siden, den sidst er behandlet. Ved en komplet 2-lags behandling adskiller vi bilen og sender dokumentation på dette. Herefter afrenses bilen, og vi sprøjter en film på lakken, som rustbeskyttelsen ikke kan hæfte på, og herefter laver vi selve behandlingen. Genbehandling er til biler, der har fået en 2-lags, der højest er to år gammel. Ved en genbehandling går vi den gamle behandling igennem, og så får bilen et nyt slidlag på undervognen. En gang rustbeskyttelse hos os er alt, du skal bruge for at køre i en flot og sikker bil. Du kan se prisen på rustbeskyttelse af din bil ved at vælge bil og behandlingstype ved vores onlinebooking. Ved indlevering af bilen, vil det hjælpe os meget, at bagagerummet er forholdsvis tømt. Du kan også altid ringe for at få et tilbud.

Effektiv service

Udover vores ønske om at tilbyde reparationer og behandlinger af din bil har vi hos JS-Carline også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger og åbningstider finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du bl.a. læse om, hvad vi kan tilbyde og til hvilken pris. Har du fundet noget, der opfylder dine ønsker og behov, er information inden for rækkevidde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller ønsker yderligere information.

Det siger kunderne