fbpxMed en rustbeskyttelse fra Mercasol er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se.

Vi leverer altid en grundig og certificeret rustbeskyttelse af bilens inderskærme, undervogn og hulrum.

Mercasol har en klar holdning til miljøet, og de arbejder hver dag på at beskytte det. Derfor er maksimal rustbeskyttelse hos et Mercasol-center lig med minimal miljøbelastning. De har blandt andet udviklet drypfri rustbeskyttelse, der mindsker miljøbelastningen markant, og Mercasol produkter, afdækningssæbe og motorrens er biologisk nedbrydelige. Derudover overholder de naturligvis myndighedernes miljøkrav til både produkter og procedurer.

Med en rustbeskyttelse fra Mercasol er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se.

Vi leverer altid en grundig og certificeret rustbeskyttelse af bilens inderskærme, undervogn og hulrum.

Mercasol har en klar holdning til miljøet, og de arbejder hver dag på at beskytte det. Derfor er maksimal rustbeskyttelse hos et Mercasol-center lig med minimal miljøbelastning. De har blandt andet udviklet drypfri rustbeskyttelse, der mindsker miljøbelastningen markant, og Mercasol produkter, afdækningssæbe og motorrens er biologisk nedbrydelige. Derudover overholder de naturligvis myndighedernes miljøkrav til både produkter og procedurer.Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Komplet 2-lags behandling er til nye biler eller biler hvor det er mere end 2 år siden den sidst er behandlet. Ved en komplet 2-lags behandling adskiller vi bilen og sender dokumentation på dette, herefter afrenses bilen og vi sprøjter en film på lakken som rustbeskyttelsen ikke kan hæfte på og herefter laver vi selve behandlingen.

Genbehandling er til biler der har fået en 2-lags der højest er 2 år gammel. Ved en genbehandling går vi den gamle behandling igennem og så for bilen et nyt slidlag på undervognen.

Se pris på din bil ved at vælge bil og behandlingstype ved vores onlinebooking.

Ved indlevering af bilen, ville det hjælpe os meget at bagagerummet er forholdsvis tømt.

Er din bil ikke på så ring for tilbud.

Det siger kunderne om os