fbpx

Klargøring af bil

Vi har fået ansat vores egen klargøringsmand, og det fejrer vi med skarpe priser på simple rengøringspakker til alle. Vi tilbyder alle former for klargøring, så ring endelig for tilbud på skræddersyet klargøring til netop din bil.

René, vores nye klargøringsmand, har mere end 18 års erfaring i klargøringsbranchen og har været inde over stort set alle bilmærker. Han har blandt andet siddet som kvalitetsansvarlig hos BMW. Han ved om nogen, hvad bil klargøring er og har sans for detaljen.

René går ikke på kompromis med kvaliteten og sørger altid for, at de klargøringer, han tager ind, kommer fantastisk ud på den anden side. René har haft tilknytning til forretningen i form af freelance klargøringer i flere år, og med det resultat vi får hver gang, blev vi selvfølgelig nødt til at starte et samarbejde med René.

Vi håber, I vil byde ham velkommen, og vi er sikre på, han glæder sig til at klargøre jeres biler!

Klargøringsbillede

Eksempler på klargøring

Shine klargøring

1150,-

  • Vask
  • Støvsugning
  • Rudepuds
  • Lakshine m/voks

Splash N’ Dash

950,-

  • Vask
  • Støvsugning
  • Rudepuds

Anden klargøring

Ring for et godt tilbud

  • Polering
  • Måtterens
  • Andet

Slip for besværet med klargøring af bil

Man kan selv rengøre og polere sin bil, eller man kan slippe for besværet og få lavet en klargøring af bil og bruge tiden på noget sjovere. Mange af os syntes nok, det var sjovt at tjene en skilling ved at vaske bilen, da man var lille. Men nu hvor man er blevet ældre, er der mange andre ting, som tager tid, og derfor har man ikke længere tid til at rengøre sin bil selv. Derfor tilbyder vi flere forskellige pakkeløsninger af udvendig og indvendig rengøring, således din bil kan se ny og frisk ud. Som bilejer ønsker du sikkert at give din bil den bedste behandling, og uanset om du køre Audi, Volkswagen, BMW eller noget helt andet, så kan vi tilbyde professionel bilpleje og klargøring af bil.

 

Værksted, dækcenter og alt til bilen

JS-Carline er et autoværksted og dækcenter placeret i Ølstykke og Hillerød. Her råder vi over alt det nyeste udstyr, således alle opgaver kan udføres på professionel vis. Vi yder altid den bedst mulige service med vores mange års erfaring. Vi kan lave alle bilmærker og lave alt lige fra et lille service til montering af avanceret ekstra udstyr. Der er ikke noget på din bil, som vi ikke kan klare, og du kan med fordel give os et besøg, hvis du ønsker at få tilset din bil.

 

Vælg den perfekte klargøring af bil

Hos JS-Carline er der garanti for, at du finder lige præcis den type klargøring af bil, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på Shine klargøring, Splash N’ Dash samt anden klargøring af bil. Med en Shine klargøring bliver hele bilen rengjort, således den skinner. Her får du både vask, støvsugning, rudepuds og lakshine med voks. Har du ikke behov for lakshine, kan du blot vælge Splash N’ Dash, hvor du får det sammen undtagen lakshine. Har du brug for anden rengøring såsom polering, måtterens eller andet, kan du blot ringe og få et godt tilbud. Vores klargøring af bil pris finder du også let på siden. Uanset hvilken type klargøring af bil, som du har brug for, står René klar til at få din bil til at skinne, hvilket kun gør den sjovere at køre i.

 

Effektiv service

Udover vores ønske om at tilbyde alle former for klargøring af bil har vi hos JS-Carline også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger og åbningstider finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du bl.a. læse om, hvad vi kan tilbyde og til hvilken pris. Har du fundet noget, der opfylder dine ønsker og behov, er information inden for rækkevidde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget eller ønsker yderligere information.

Det siger kunderne om os

Scroll to Top