fbpx

Serviceaftale

Fabrikant Serviceaftale

Pris pr. kørte kilometer fra 0,17 kr

 • Service efter fabrikkens foreskrifter
 • Gratis lånebil*
 • 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved evt. ekstra arbejde**
 • Gratis sprinklervæske mellem service
 • Gratis pæreskift inkl. pærer mellem service***
 • Gratis taksering af forsikringsskader og 300 kr. gavekort, hvis skaden udføres hos JS Carline
 • Stempel i bilens servicebog, fysisk eller digital

Basis Serviceaftale

Pris pr. kørte kilometer fra 0,15 kr

 • Stort JS Carline service
 • Gratis lånebil*
 • 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved evt. ekstra arbejde**
 • Gratis sprinklervæske mellem service
 • Gratis pæreskift inkl. pærer mellem service***
 • Gratis taksering af forsikringsskader og 300 kr. gavekort, hvis skaden udføres hos JS Carline

Hjulskiftaftale

Pris per dag fra 2,5 kr / dag

 • Af- og påmontering af hjul 2 gange årligt
 • Kontrol af dæk, fælge og luft
 • Nulstilling af TPMS-ventiler (hvis monteret)
 • Opbevaring på vores eget lager

*Ekskl. brændstof **Gælder ikke dæk og fælge samt originale/skaffevare ***Gælder kun for almindelige halogenpærer

Det siger kunderne

Service af bil er vigtigt

Din bil skal med jævne mellemrum serviceres, hvis den skal køre sikkert og problemfrit. Ved service til bil er der en række punkter, der skal tjekkes og dele, der med særlige intervaller skal udskiftes som f.eks. olie, brændstoffilter, tændrør og tandrem. Der findes universale eftersyn, og så er der eftersyn i henhold til fabrikkens forskrifter og bilens servicebog. Hvis du vil være sikker på, at din bil serviceres korrekt, skal det være ifølge bilens servicebog. Hen over tid vil din bil nemlig blive tjekket og serviceret på alle de nødvendige punkter i forhold til bilens alder og kilometerafstand. Sikkerheden opnås ikke, hvis man vælger universalt eftersyn, fordi din bil er ”gammel” og måske har rundet 3 år. Nogle biler skal have skiftet gearkasseolie ved 60.000 km og andre ved 120.000 km. og ved universal service er der risiko for at glemme gearkassen, hvilket kan blive dyrt. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige service til din bil.

Pålideligt autoværksted

JS-Carline er et autoværksted og dækcenter i Ølstykke og Hillerød, der åbnede i 2009. Her råder vi over det nyeste udstyr, således alle opgaver udføres på professionel vis. Vi yder altid den bedst mulige service med udstyr i højeste kvalitet samt mange års erfaring i bagagen. Vi kan klare alle bilmærker og lave alt fra et lille service til montering af avanceret ekstra udstyr. Der er ikke noget på din bil, som vi ikke kan klare, og du kan med fordel besøge os i Ølstykke eller Hillerød, hvis du ønsker at få tilset din bil og få den bedste service til bil.

 

Vælg det perfekte service til bil

Hos JS-Carline er der garanti for, at du finder lige præcis den service til bil, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både basis serviceaftale, hjulskiftaftale og meget mere. Med en basis serviceaftale får du bl.a. gratis opfyldning af sprinklervæske, gratis udskiftning af pærer og gratis lånebil, hvis du har brug for dette for at komme videre. Med en hjulskiftaftale er der naturligvis fokus på hjulene, og du får bl.a. gratis lapning. Vi tilbyder desuden også sæsonskifte inkl. opbevaring af dæk til fast lav pris. Priserne varierer efter dækstørrelse og bil, men kvaliteten er ikke til at tage fejl af. På vores værksted tilbyder vi en lang række serviceaftaler, hvor vi både kan klare olieskift, sprinklervæske, montering, kontrol, smøring, tjek og meget mere. Mangler du altså service til bil, så tag en tur forbi vores værksted, hvor vi altid er klar til at tage imod dig og din bil.

 

Effektiv service og levering

Udover vores ønske om at tilbyde brugte biler samt reparationer og behandlinger til enhver bil har vi hos JS-Carline også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger og åbningstider finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du bl.a. læse om, hvad vi kan tilbyde af serviceaftaler og priser på dette. Har du fundet noget, der opfylder dine ønsker og behov, er information inden for rækkevidde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller ønsker yderligere information.